F.A.Q. (Frequently Asked Questions)

Hoe ver van te voren dien ik een chauffeur te reserveren?

Wij verzoeken u minimaal 24 uur van te voren een chauffeur te reserveren om u de garantie te bieden dat aan uw verzoek kan worden voldaan.

 

Hoe kan ik reserveren?

U kunt reserveren via ons reserveringsnummer op elk gewenst tijdstip +31 (0)88 24 28 390, via het reserveringsformulier op onze website of door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

 

Wanneer krijg ik een opdrachtbevestiging?

Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de opdracht ontvangt u per e-mail een opdrachtbevestiging. Tenzij u op de dag zelf een chauffeur aangevraagd heeft.

 

Is een chauffeur inzetbaar voor een enkele reis?

Ja, u kunt een chauffeur inzetten om u bijvoorbeeld op te laten halen na een diner. De chauffeur reist dan naar u toe met het openbaar vervoer of met een extra auto en chauffeur. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de bestemming waar de chauffeur naar toe moet reizen.

 

Dien ik iets voor de chauffeur te regelen wanneer hij/zij lang moet wachten?

Naarmate de chauffeursdienst langer dan acht uur bedraagt, wordt een maaltijdvergoeding van €12,00 in rekening gebracht.

 

Wat is het chauffeurstarief dat JAG Service hanteert?

Het tarief voor het inhuren van een chauffeur bedraagt  €19,50 per uur (excl. BTW) en geldt voor zowel de rij- als wachttijd. De minimale afname is drie uur. Er worden voorrijkosten in rekening gebracht buiten de gemeente Langedijk.

 

Op welke manieren kan ik betalen?

U betaalt pas na ontvangst van onze factuur. De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald

Op onze dienstverlening zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.