Bel ons | 088-2428390

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op uw meestgestelde vragen
hoe ver van te voren dien ik een chauffeur te reserveren?

Wij verzoeken u minimaal 24 uur van te voren een chauffeur te reserveren om u de garantie te bieden dat aan uw verzoek kan worden voldaan.

Hoe kan ik reserveren?

U kunt direct reserveren via ons reserveringsformulier of u kunt ons altijd even bellen. Overdag, ’s avonds en in het weekend zijn we perfect bereikbaar. Ook kunt u mailen naar info@jagservice.nl.

Wanneer krijg ik de opdrachtbevestiging?

Zodra we een geschikte chauffeur voor u gevonden hebben krijgt u de opdrachtbevestiging. Als u meer dan 24 uur van tevoren een rit heeft aangevraagd garanderen wij een chauffeur – en dus een opdrachtbevestiging. 

kan een chauffeur ook voor enkele ritten ingezet worden?

Ja, u kunt een chauffeur inzetten om u bijvoorbeeld op te laten halen na een diner. De chauffeur reist dan naar u toe met het openbaar vervoer of met een extra auto en chauffeur. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht, afhankelijk van de bestemming waar de chauffeur naar toe moet reizen.

Moet ik iets voor de chauffeur regelen als hij/zij lang moet wachten?

Nee, de chauffeur van dienst is wachttijd gewend en kunnen tijdens het wachten bijvoorbeeld aan de studie werken. Maar de chauffeur mag ook kleine klusjes voor u doen, zoals de auto door de wasstraat halen of boodschapjes doen. Als de chauffeursdienst langer dan acht uur bedraagt, wordt een maaltijdvergoeding van €15,- in rekening gebracht.

WAT IS HET CHAUFFEURSTARIEF DAT JAG SERVICE HANTEERT?

Het tarief voor het inhuren van een chauffeur bedraagt €31,50 per uur (excl. BTW) en geldt voor zowel de rij- als wachttijd. De minimale afname is drie uur. Er worden voorrijkosten in rekening gebracht.

op welke manieren kan ik betalen?

U betaalt pas na ontvangst van onze factuur. De factuur dient binnen 14 dagen te worden betaald. Ook kunt u via credit card betalen.

meer info

Boek een studentchauffeur voor slechts €31,50 per uur

U bent gratis aanvullend verzekerd

Vind het antwoord op uw vraag of bel ons gewoon even

kom in Contact

telefoon

088-2428390

adres

Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht