Bel ons | 088-2428390

studentchauffeur AMsterdam

Maak gebruik van de beste chauffeurs
Reserveer

gratis offerte studentchauffeur

waarom een studentchauffeur van jag service

Bij JAG Service kunt tegen een zeer scherpe prijs een ervaren studentchauffeur boeken voor de eigen autoOnze chauffeurs zijn onder meer in te zetten voor enkele ritten, retourritten en woon-werk-verkeer. 

Z

Minimaal 2 jaar in bezit rijbewijs B

Onze studentchauffeurs moeten minimaal twee jaar rijbwijs B hebben. Dit waarborgt een hoger aantal rij-uren. En dus meer ervaring op de weg. 

Z

Representatief

Al onze chauffeurs dragen een donker kostuum, wit overhemd, nette schoenen en een stopdas. Behalve als u liever business casual wilt. 

Z

24-7 mentaliteit

Student chauffeurs hebben een klantgerichte hands-on-mentaliteit. Op elk moment van de dag kunt u op ze rekenen. Dit geldt ook voor de planning!

Z

servicegericht

Onze studentchauffeurs beseffen dat het om u draait. Ze helpen u waar het kan. Bijvoorbeeld de deur openhouden, uw tassen dragen of simpelweg stil zijn als u wilt werken.

Z

uitstekende wagenbeheersing

Dankzij onze uitgebreide screening kunnen we onze studentchauffeur goed testen op wagenbeheersing. Niets is immers fijner dan een chauffeur met controle.  

Z

Discreet

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel.  Onze klanten geven ons hier een maximale score voor. Dus u kunt zorgeloos de weg op. 

Voordelen van een studentchauffeur

Met een studentchauffeur komt u uitgerust op uw afspraak aan. U wordt gereden door een chauffeur die vooraf de route heeft uitgestippeld en zorgt dat u op tijd aankomt op uw afspraak. Tijdens deze aangename rit kunt u zich concentreren op uw werk en komt u uitgerust op de eindbestemming aan. U reistijd is geen inefficiënte tijdsbesteding meer maar efficiënte werktijd.

 

Een studentchauffeur is inzetbaar als uw eigen prive chauffeur. Meerdere afspraken op één dag? Dat is geen enkel probleem voor ons. Wij kunnen u door heel Nederland rijden en dat 24/7 per dag. Heeft u misschien een borrel of feest waarbij u graag door een bob chauffeur gereden wilt worden? Of organiseert uw bedrijf of u als particulier een evenement of feest? Onze studenten zijn ook voor valet parking inzetbaar.
Uiteraard bent u benieuwd naar de prijsstelling van een chauffeur. Voor €31,50 per uur kunt u gebruik maken van onze chauffeursdienst. Op de tarieven pagina kunt u meer informatie vinden.

 

Ervaren of een studentenchauffeur voor u iets is?

U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Binnen 24 uur (meestal binnen 1 uur) ontvangt u dan een offerte op maat voor u rit of ritten. Daarna is de keuze aan u of u gebruik wilt maken van deze dienst. Bij een akkoord gaan onze planners aan het werk om de juiste studentchauffeur voor u te regelen.

Boek nu een studentchauffeur

Niet alleen heeft JAG Service het neusje van de zalm als het gaat om studentchauffeurs. Ook hoort het bij een van de grootste en modernste chauffeursbedrijven van Nederland. Dit geeft veel voordelen. Zoals leveringszekerheid, landelijke dekking en een eigen account. Ook krijgt u gratis een aanvullende verzekering en is onze planning 24/7 bereikbaar.  

Aarzel dus niet en reserveer meteen uw student chauffeur. Of vraag eerst een offerte aan. 

gratis offerte Studentchauffeur REGIO Amsterdam

meer info

Boek een studentchauffeur voor slechts €31,50 per uur

U bent gratis aanvullend verzekerd

Vind het antwoord op uw vraag of bel ons gewoon even

kom in Contact

telefoon

088-2428390

adres

Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht