Bel ons | 088-2428390

studentchauffeur AMsterdam

De beste studentchauffeurs voor de regio Amsterdam
Reserveer

gratis offerte studentchauffeur regio amsterdam

waarom een studentchauffeur van jag service

Bij JAG Service kunt tegen een zeer scherpe prijs een ervaren studentchauffeur amsterdam boeken voor de eigen autoOnze chauffeurs zijn onder meer in te zetten voor enkele ritten, retourritten en woon-werk-verkeer. 

Z

Minimaal 2 jaar in bezit rijbewijs B

Onze studentchauffeurs moeten minimaal twee jaar rijbwijs B hebben. Dit waarborgt een hoger aantal rij-uren. En dus meer ervaring op de weg. 

Z

Representatief

Al onze chauffeurs dragen een donker kostuum, wit overhemd, nette schoenen en een stopdas. Behalve als u liever business casual wilt. 

Z

24-7 mentaliteit

Student chauffeurs hebben een klantgerichte hands-on-mentaliteit. Op elk moment van de dag kunt u op ze rekenen. Dit geldt ook voor de planning!

Z

servicegericht

Onze studentchauffeurs beseffen dat het om u draait. Ze helpen u waar het kan. Bijvoorbeeld de deur openhouden, uw tassen dragen of simpelweg stil zijn als u wilt werken.

Z

uitstekende wagenbeheersing

Dankzij onze uitgebreide screening kunnen we onze studentchauffeur goed testen op wagenbeheersing. Niets is immers fijner dan een chauffeur met controle.  

Z

Discreet

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel.  Onze klanten geven ons hier een maximale score voor. Dus u kunt zorgeloos de weg op. 

Boek nu een studentchauffeur amsterdam 

Niet alleen heeft JAG Service het neusje van de zalm als het gaat om studentchauffeurs. Ook hoort het bij een van de grootste en modernste chauffeursbedrijven van Nederland en de regio Amsterdam. Dit geeft veel voordelen. Zoals leveringszekerheid, landelijke dekking en een eigen account. Ook krijgt u gratis een aanvullende verzekering en is onze planning 24/7 bereikbaar.  

Aarzel dus niet en reserveer meteen uw student chauffeur. Of vraag eerst een offerte aan. 

gratis offerte student chauffeur regio amsterdam

meer info

Boek een studentchauffeur voor slechts €22,35 per uur

U bent gratis aanvullend verzekerd

Vind het antwoord op uw vraag of bel ons gewoon even

kom in Contact

telefoon

088-2428390

adres

Savannahweg 17, 3542 AW, Utrecht